Seznam dogodkov

(Tuesday)

16. 9. 2014 - 22. 9. 2014

Od 16. do 22. septembra 2014 bo potekal Evropski teden mobilnosti (ETM). Vabimo vas, da skupaj razmislimo, kaj bi lahko naredili za zdravje in okolje z izboljšanjem potovalnih in gibalnih navad.

»Naše ulice, naše odločitve« je slogan letošnjega ETM, ki odraža pomen kakovostne ureditve prostora za pešce, kolesarje in uporabnike javnega prevoza in nagovarja vsakega posameznika, da je soodgovoren za prostor, v katerem živimo

...

(Thursday)

V četrtek 5. junija 2014 je Center za socialno delo Ljubljana Šiška gostil indijsko delegacijo. Goste je zanimalo predvsem delovanje informacijskega sistema s področja uveljavljanja pravic iz javnih sredstev ter e-rešitve na področju socialnih zadev in enakih možnosti.

(Tuesday)

Akcija zbiranja daril za otroke je v prednovoletnem času na Ministrstvu za zunanje zadeve potekala že tretje leto zapored. Letos so uslužbenci Ministrstva za zunanje zadeve darila zbirali za rejniške otroke.

Več v priponki

(Thursday)

29. 9. 2011 - 30. 9. 2011

Družba za mediacijo in reševanje sporov s številnimi partnerji -- Združenje zdravstvenih zavodov Slovenije, MEDIOS, Gospodarska zbornica Slovenije, Mediacijsko središče Kranj, Skupnost centrov za socialno delo - organizira mednarodno konferenco "4. Dnevi mediacij 2011", ki bo potekala 29-30. septembra 2011 v Bohinjski Bistrici,.

Udeležba je brezplačna. Vse informacije najdete na spletni strani www.mediacija.si, prijavnica in program sta dostopna tukaj.

(Wednesday)

Še nekaj prostih mest za 50 urno mediacijsko usposabljanje "Zelena mediacija", ki ga organizira Družba za mediacijo in reševanje sporov.

Usposabljanje je namenjeno posameznikom, ki prihajajo iz gospodarstva, javne uprave, nevladnih organizacij ter želijo učinkovito preprečevati in reševati spore na področjih varstva okolja, ohranjanja narave itd.

Usposabljanje se začne 21. septembra 2011, sodelujejo nemški trenerji. Program sofinancira Ministrstvo za okolje in prostor, zato samo 150,00 EUR kotizacije. Program potrjen s strani Združenja mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS.

Vse informacije najdete na spletni strani www.mediacija.si, prijavnica in program sta dostopna tukaj.