Preskoči na glavno vsebino

Novice & aktualno

Izobraževanje strokovnih delavcev CSD ob uvajanju Družinskega zakonika

Objavljeno: 12. junij 2018

Ob začetku uporabe Družinskega zakonika je Skupnost CSD Slovenije v obdobju od januarja do junija 2018, organizirala pet izvedb dvodnevnega usposabljanja za strokovne delavce CSD na področju dela z otroki in družino z naslovom »Obravnava zlorabljenih in ogroženih otrok, stiske otrok ob visoko konfliktnih razvezah, forenzični intervju«. Vključili smo kar največje število strokovnih delavcev, ki neposredno izvajajo naloge na področju varstva otrok in družine, saj so bila usposabljanja izvedena po regijah. Usposabljanje je tako potekalo v Ljubljani, Celju, Mariboru ter Kopru in se ga je udeležilo 200 strokovnih delavcev in delavk centrov za socialno delo. Zadnjo ponovitev dvodnevnega usposabljanja s prof.dr. sc. Gordano Buljan Flander smo izvedli 6. in 7. junija 2018 v Ljubljani.

Prof. dr. sc. Gordana Flander Buljan je ustanoviteljica Poliklinike za zaščito otrok mesta Zagreb. Strokovna znanja je pridobila z dolgoletnim študijem v ZDA in Veliki Britaniji, je psihologinja, psihoterapevtka, sodna izvedenka, profesorica in zunanji ekspert v Belgiji, BiH, Srbiji in Črni gori.

Izobraževanje strokovnih delavcev CSD ob uvajanju Družinskega zakonika Izobraževanje strokovnih delavcev CSD ob uvajanju Družinskega zakonika Izobraževanje strokovnih delavcev CSD ob uvajanju Družinskega zakonika
Na vrh