Preskoči na glavno vsebino

Novice & aktualno

Oprostitev plačila socialno varstvenih storitev - strokovno srečanje za poenotenje prakse

Objavljeno: 30. januar 2018

Skupnost centrov za socialno delo Slovenije je 23. januarja 2018 organizirala posvet na temo “oprostitev plačila socialno varstvenih storitev- strokovno srečanje za poenotenje prakse”, ki se ga je udeležilo 50 strokovnih delavk/delavcev z vse Slovenije.

Srečanje je vodila Jožica Novak, univ.dipl.soc.del., ki je v prvem delu izpostavila zakonske podlage za oprostitev plačila svs in bistvene spremembe v zadnjem obdobju ter časovni okvir konkretne zadeve. V drugem delu je predstavila primere iz prakse in izpostavila dileme. Vključili so se vsi udeleženci srečanja, predstavili so lastne primere, kako so konkretno zadevo rešili in v katerih primerih imajo težave. Sodelovala sta dva predstavnika iz MDDSZ in sicer Marko Bučar ter Nuša Meško, ki sta odgovarjala na konkretna vprašanja udeležencev in se vključevala v diskusijo.

Oprostitev plačila socialno varstvenih storitev - strokovno srečanje za poenotenje prakse Oprostitev plačila socialno varstvenih storitev - strokovno srečanje za poenotenje prakse
Utrinki s strokovnega srečanja
Na vrh