Preskoči na glavno vsebino

Novice & aktualno

SPREMENJEN NAČIN DELA CSD

Objavljeno: 1. junij 2020

Centri za socialno delo so med epidemijo ves čas delali in reševali stiske uporabnikov, zdaj prehajamo na spremenjen način dela.

Centre za socialno delo dnevno obišče več ranljivih skupin prebivalstva, saj k nam prihajajo ljudje od nosečnosti pa do starosti. Ker želimo zavarovati zdravje vseh občanov in preprečiti ponovno širjenje bolezni, vas obveščamo, da je vstop na center za socialno delo mogoč, enako kot na ostale inštitucije v državi, ob pogoju da ste zdravi in ne kažete znakov okuženosti ter upoštevate vse samozaščitne ukrepe; priporočljivo je, da ves čas, ko se nahajate v prostorih centra za socialno delo nosite zaščitno masko, ob prihodu in odhodu uporabite sredstva za razkuževanje rok.

Nenadzorovano gibanje na centru za socialno delo ni dovoljeno, zato vstopajte posamično po predhodnem dogovoru s strokovnimi delavkami in delavci, ki jih kontaktirajte in se za termin obiska dogovorite preko telefona ali preko e-pošte. V primeru, da ste vabljeni, s seboj prinesite vabilo.

V kolikor boste prišli nenajavljeni, boste na strokovne delavce čakali na označenih mestih pred centrom za socialno delo.

V primeru, če morate oddati vlogo ali drugo dokumentacijo, jo lahko oddate v poštni nabiralnik ob vhodnih vratih.

Kljub preklicu epidemije je potrebno še vedno upoštevati vse ukrepe za samozaščito, saj je virus še vedno prisoten, zato je potrebno tudi v naprej upoštevati navodila in tako zagotoviti varnost tistih, ki vstopajo na center za socialno delo, kot tudi zaposlenih.

Na vrh