Preskoči na glavno vsebino

Novice & aktualno

STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA

Objavljeno: 22. november 2018

Strokovnega srečanje za poenotenje prakse z naslovom “STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA”, ki smo ga organizirali 20. novembra 2018 v Ljubljani, se je udeležilo 55 strokovnih delavk in delavcev s centrov za socialno delo z vse Slovenije. Srečanje je potekalo interaktivno med predavatelji in udeleženci, delili so primere iz prakse, izpostavili strokovna vprašanja in nanje poskušali odgovoriti.

20. november je svetovni dan otroka, zato sta nas na srečanju obiskali Junior ambasadorki z UNICEFA, ki sta udeležence pozdravili in nagovorili. 20. novembra 1959 je bila sprejeta Deklaracija ZN o otrokovih pravicah in leta 1989 Konvencija o otrokovih pravicah. Na srečanju smo udeležencem podelili natisnjen izvod Konvencije o otrokovih pravicah.

Utrinek s strokovnega srečanje za poenotenje prakse z naslovom “STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA” Utrinek s strokovnega srečanje za poenotenje prakse z naslovom “STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA” Utrinek s strokovnega srečanje za poenotenje prakse z naslovom “STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA” Utrinek s strokovnega srečanje za poenotenje prakse z naslovom “STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA” Utrinek s strokovnega srečanje za poenotenje prakse z naslovom “STROKOVNI IZZIVI PRI IZDELAVI OCENE OGROŽENOSTI OTROKA”
Na vrh